Derby låner Martin

Derby County låner David Martin den neste måneden, etter å ha havnet i målvaktskrise. Championship-klubben er fornøyd med å ha hentet en målvakt med Martins kvaliteter.

Derby County havnet i en skikkelig målvaktskrise da Saul Deeney pådro seg suspensjon i onsdagens Chanpionship-kamp mot Reading. Fra før hadde de nemlig Stephen Bywater ute med skade, og The Rams var dermed desperate etter å få plass en ny målvakt som kunne spille lørdagens oppgjør mot Doncaster.

David Martin var frem til midten av februar på lån til Leeds, men har siden den tid vært tilbake i Liverpool. I Leeds var Martin stort sett andrevalget bak Casper Ankergren.

- Vi er fornøyde med å få på plass en ny målvakt av Martins kvalitet på så kort tid. Jeg vil gjerne takke Liverpool for å la David komme til oss, og det har vært noen stressende timer siden onsdag kveld. Vi er fornøyde med å ha løst situasjonen nå, sier Derby-manager Nigel Clough til Derby County sine offisielle hjemmesider.

Liverpool hentet David Martin fra MK Dons i 2006, og han har siden han kom til klubben fått førstelagserfaring fra utlån til Accrington Stanley, Leicester City, Tranmere Rovers og Leeds United de to siste sesongene. Dette lånet skal vare i en måned. The Rams ligger for øyeblikket på 16. plass på tabellen. Han blir den andre spilleren i troppen med akkurat det navnet, ettersom de har en midtbanemann med samme fornavn og etternavn fra før.