Deschamps vurderte det

Marseille-manager Didier Deschamps innrømmer at han vurderte det da han fikk forespørsel fra Liverpool FC. Gerrard trekker seg fra oppvisningsarrangement. Rangers håper å beholde Danny Wilson.

I forige uke kom det frem at Christian Purslow hadde vært i kontakt med Olympique Marseille for å forhøre seg om deres manager Didier Deschamps kunne være interessert i å overta den, på det tidspunktet, ledige jobben på Anfield. I går forlenget Deschamps sin kontrakt med de regjerende franske mesterne, men innrømmer i dag at han tenkte over tilbudet fra Liverpool.

- Jeg ble kontaktet av en stor klubb, og selvfølgelig får det deg til å tenke. Det handlet ikke om penger - jeg har alltid satt det sportslige øverst, sier den tidligere franske landslagskapteinen til SkySports. Han forlenget sin kontrakt til ut 2011/12-sesongen.

Gerrard trekker seg fra oppvisningsarrangement
17. juli i sommer skulle egentlig Steven Gerrard delta på et oppvisningsshow i ballferdigheter i Londons O2 Arena sammen med Cesc Fabregas, Cristiano Ronaldo, Didier Drogba og Wayne Rooney. Liverpool-kapteinen har nå sammen med Rooney trukket seg fra arrangementet, fordi de mener det kommer ubeleilig etter Englands svake innsats under VM i Sør-Afrika.

Arrangementet er nå utsatt til neste sommer.

Rangers vil beholde Wilson
De røde har blitt linket til Rangers-backen Danny Wilson i flere måneder. Det var helt klart en spiller Rafa Benítez ønsket seg, for å fylle på med tanke på den britiske kvoten. Nå viste det seg at spillere fra skotske klubber likevel ikke talte med - men Liverpools interesse skal ikke ha blitt påvirket av det. I Glasgow ønsker de å beholde spilleren, selv om han har avslått et kontraktsforslag fra dem.

- Danny Wilson er under kontrakt med oss for enda en sesong, og selv om han har avslått forslaget om nytt kontrakt er han fremdeles vår spiller. Vi ønsker å ha en så sterk stall som mulig for den nye sesongen, og disse spillerne vil utvilsomt styrke vårt forsvar, sier Rangers sin chief executive Martin Bain til SkySports.