Draktauksjon til inntekt for Haiti

Støtt jordskjelvofrene på Haiti. Bli med å by på eksklusive signerte drakter av blant annet John Arne Riise og Steven Gerrard. Redd Barna står bak auksjonen.

Tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise fronter en Redd Barna-aksjon der toppidrettsutøvere hjelper jordskjelvofrene på Haiti.

- Katastrofen på Haiti har også påvirket oss som ikke er direkte involvert, men som har sett TV-bildene på lang avstand fra jordskjelvområdet. Jeg bestemte meg for at jeg måtte gjøre noe for å bidra etter jeg så nyhetsbildene fra Haiti med min datter på fanget. Det traff meg midt i hjertet - at barn lider er det verste jeg kan tenke meg, uttaler John Arne Riise til Redd Barna.

- I slike situasjoner må vi alle se hvordan vi kan bidra, og siden jeg kjenner Redd Barnas arbeid fra før og har tillit til organisasjonen, bestemte jeg meg for å prøve å skaffe ting til auksjonen der alle inntektene går til Haiti. Det er godt å se at så mange norske idrettsstjerner har ønsket å bidra - på auksjonen finnes nå mange spennende, signerte gjenstander fra toppidrettsutøvere! Noen av mine fotballkolleger har også bidratt, Steven Gerrard og Francesco Totti har gitt signerte sko og drakter fra Liverpool og AS Roma, forteller den tidligere Liverpool-proffen.

Auksjonen finner du ved å trykke på denne linken.