Duo klar for spill

Roy Hodgson bekrefter at Gerrard og Agger vurderes som kampklare etter skadeopphold. Spearing er snart tilbake i full trening og Carragher er foran skjema.

Det ble kjent før den utsatte kampen mot Blackpool at Steven Gerrard og Daniel Agger var friskmeldte. De fleste ville nok ha antatt at Stevie G ville ha gått rett inn på laget igjen, mens danske Agger har vært lenge ute med skadeproblemer og var et større spørsmålstegn. Nå sier Roy Hodgson at han ikke vil ha noen betenkelighet med å sette begge rett inn på laget.

- Begge er erfarne spillere, begge kjenner sin jobb og vil alltid være i stand til å gå rett inn på laget, forklarer manageren til liverpoolfc.tv.

- Steve har faktisk vært frisk og klar til begge de to kampene som er blitt avlyst. Daniel var tilgjengelig til den siste kampen, men det har ikke gjort noe at vi har fått noen ekstra dager med ham. Han har ikke spilt på en god stund slik at han uten tvil mangler kamptrening, men det er ingen tvil om at han er i fysisk stand til å starte kamper. Du kan heller ikke få kamptrening uten å spille.

- Jay var mye mer involvert på treningen i dag enn tidligere og på torsdag vil han starte å trene med de andre igjen, sier Roy Hodgson om Jay Spearing som nærmer seg comeback etter et mindre brudd.

- Jamie (Carragher) er fortsatt et stykke unna, men han har hatt bemerkelsesverdig fremgang. Spesialisten er veldig fornøyd med ham og hans skulder, og mener at han er foran skjema.