Duo klar til søndag

Roy Hodgson bekreftet på dagens pressekonferanse at Daniel Agger og Steven Gerrard begge var skadefri og spilleklar til juleprogrammet. Spearing og Carragher er de eneste som er utilgjengelig.

Roy Hodgson kom med gode nyheter på dagens pressekonferanse, da han bekreftet at både Daniel Agger og Steven Gerrard var spilleklar til søndagens oppgjør mot Blackpool på Bloomfield Road. Med Jamie Carragher ute i lang tid, er timingen god med å få tilbake en Daniel Agger som har vært satt ut av spill for sitt klubblag siden 25. september.

- Steven Gerrard og Daniel Agger er klare. Det er et stort løft å gå inn mot fem kamper på 15 dager, i en periode som kan forandre sesongen for hver eneste klubb i ligaen. Steven ville ha vært klar til å møte Fulham også, men det skader ikke å gi han en ekstra uke med trening, sa Hodgson på dagens pressekonferanse.

- Det han behøver nå er å spille kamper, og dessverre mistet han muligheten til å spille en kamp på grunn av at møtet med Fulham ble et offer for været.

De to eneste som er ute for Liverpool på søndag er Jamie Carragher og Jay Spearing.

- Det er kun to spillere som ikke er tilgjengelig for meg. Jay Spearing, som knakk et ben over ankelen, og fremdeles er ute i en måned. Jamie Carragher er, dersom vi skal tro legene - fremdeles ni uker unna å returnere. Men når du kjenner Jamie, så vil det ikke overraske meg om det er langt mindre enn ni uker, avsluttet Hodgson.