Duo nær ved å signere

Rafael Benitez sier i dag at man er nære ved å få underskriftene til Javier Mascherano og Pepe Reina på nye og lengre avtaler med Liverpool. - Helt sikkert at Pepe fortsetter, sier Rafa.

Det har vært snakket i det siste om at Javier Mascherano og Pepe Reina kan være i ferd med å bli enige med Liverpool om lengre kontrakter på Anfield. Rafael Benitez bekreftet i dag dette overfor engelsk presse, og forventer at nye avtaler med disse to nøkkelspillerne vil være klare om kort tid.

- Jeg snakket med ham og hans agent nylig og det er sant at Javier nå trives mye bedre, forklarer Rafa om Mascherano. - Samtalene var veldig positive. Javier ga inntrykk av å være veldig etablert og tilfreds.

- Alle vet at det var noen klubber, men det var aldri noe problem da vi snakket med ham, svarte Benitez på ryktene i sommer om at familien Mascherano ønsket seg vekk fra Merseyside og at Barcelona var en aktuell klubb.

- Jeg tror det, svarte manageren på spørsmålet om han trodde Mascherano ville skrive under innen sesongslutt.

- Pepe er en annen nøkkelspiller og det er hundre prosent sikkert at han vil fortsette med oss, sier Liverpools manager krystallklart.

- Alt er veldig nærme. Jeg tror vi vil ha nyheter om Reina og Mascherano veldig snart.