Duo på vei til nederlandsk fotball

Skysports.com melder at Nikola Saric lånes ut til Vitesse Arnhem. Spillerens agent sier det i første omgang dreier seg om prøvespill på treningsleiren fra 8. januar i Tyrkia. Jordy Brouwer har tilbud fra ADO den Haag.

Nikola Saric har vært svært skadeforfulgt etter at han kom til Liverpool FC fra Herfølge sommeren 2008. 19-åringen brakk et ben i foten i reservelagskampen mot Wigan 1. september, og har siden vært på sidelinjen. Nå melder Sky Sports at spilleren med U19-landskamper for Danmark slutter seg til Vitesse Arnhem under klubbens vinterpausetreningsleir 8. januar. Han erkjenner at det trolig ikke blir et gjennombrudd i Liverpool, og han ser helst at januar blir brukt til å finne en ny klubb.

- Vitesse vil svært gjerne ha ham på på sin trenignsleir slik at partene kan se nærmere på hverandre. Det er det vi akkurat nå er i ferd med å ordne med Liverpool. De har jo fortsatt kontrakt med ham, sier Saric’ agent, Allan Nielsen, til bold.dk.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken


Brouwer kan havne i ADO den Haag
22-årige Jordy Brouwer har så langt ikke figurert på reservelaget denne sesongen. Spilleren har prøvespilt for ADO den Haag i høst og skal i samtaler med den nederlandske klubben.
- Jordy så etter en mulighet og vi ga ham det. Vi kan tilby ham en god kontrakt, uttalte John van Brom i ADO den Haag til Voetbal International like før jul.