Eccleston matchvinner

Nathan Eccleston scoret det eneste målet da han debuterte med seier for Huddersfield. Dean Bouzanis og David Martin på banen og benken da deres lag også vant.

Det ble tre seiere av tre mulige for Liverpools utlånsspillere i det engelske ligasystemet på lørdag.

Nathan Eccleston scoret etter 23 minutter i sin debut for Huddersfield, og det ble det eneste målet i bortekampen mot Yeovil. Eccleston ble byttet ut etter 66 minutter.

For øvrig i League 1 satt David Martin på benken i hele kampen da Leeds vant 2-0 hjemme mot Colchester.

I League 2 stod Dean Bouzanis mellom stengene da hans Accrington Stanley vant 1-0 borte mot Shrewsbury. Australieneren fikk gult kort i sluttsekundene for å hale ut tiden.