Eccleston på ukens lag

Nathan Eccleston ble tatt ut på ukens lag i League 1. Jakub Sokolik og Tsjekkia slo Nicolaj Køhlert og Danmark i U17 landskamp. Astrit Ajdarevic skal prøvespille i Brighton.

God start for angriper
Nathan Eccleston ble som kjent matchvinner for Huddersfield, da han på utlån debuterte i 1-0 seieren mot Yeovil sist helg. Det har gjort at Football League har tatt ham ut på ukens lag i League 1.


Køhlert tapte dramatisk kamp
Danmark ledet med 2-0 da det gjenstod 12 minutter i en U17 turnering på La Manga, men Tsjekkia fikk først redusert og så utlignet fire minutter på overtid. For Danmark startet Nicolaj Køhlert kampen, mens Jakub Sokolik var med for tsjekkerne. Begge spilte hele kampen. Danmark tapte til slutt 4-5 på straffer, etter at Køhlert hadde satt inn det første sparket for danskene.


Ajdarevic i Brighton
Astrit Ajdarevic fikk en 1-årig kontrakt med Leicester i sommer, etter å ha fått vist seg fram under noen innhopp mot slutten av en sesong da "revene" rykket opp i The Championship. Denne sesongen har imidlertid ikke svensken fått prøve seg på førstelaget til Leicester i det hele tatt, og har nå reist til Brighton på prøvespill.