Eccleston utvist - Nemeth tilbake

Nathan Eccleston fikk direkte rødt kort for Huddersfield. Nå venter tre kampers karantene. Krisztian Nemeth endelig tilbake fra ankelskade etter fire måneder på sidelinjen.

Nathan Eccleston var tilbake i startoppstillingen for Huddersfield i 0-2-tapet borte mot Gillingham, men spissen fikk direkte rødt kort allerede i det 26.minutt for en tofotstakling på Stuart Lewis. På det tidspunktet ledet Gillingham 1-0. Nå venter tre kampers karantene for Eccleston, og sannsynligvis også bot fra Yorkshire-klubben.

- Unge Nathan viste enorm mangel på disiplin, og fikk hva han fortjente - et direkte rødt kort, uttaler Huddersfield-manager Lee Clark til klubbens offsielle nettsted.

- Jeg understreker overfor spillerne før hver kamp at de må kontrollere aggresjonen og man må være stor nok til å ikke bli involvert i noe unødvendig. Selvsagt ville jeg ha ønsket et rødt kort dersom Nathans takling hadde blitt utført av en av motstanderens spillere på en av mine gutter.

- Det ga oss et fjell å bestige, men jeg synes de ti spillerne viste hva de kunne. Hvis det hadde stått 1-0 i en lengre periode, kunne vi hatt en mulighet, men guttene holdt det gående og viste stor lagånd.

- Vi kommer selvsagt til å straffe Nathan på grunn av at hans mangel på disiplin muligens har kostet laget hans. Det var en hensynsløs takling og den fortjente et direkte rødt kort. Jeg kommer likevel til å hjelpe ham gjennom dette. Han er en ung spiller som tar sine første steg inn i førstelagsfotballen, og han kommer til å gjøre feil. Til tider gjør selv seniorspillere det.

Krisztian Nemeth var endelig tilbake fra ankelskaden som har holdt ham utenfor spill i fire måneder. Ungareren kom inn for AEK Athen i det 66.minutt i 0-1-tapet borte mot Larissa i gresk Super League.

I League Two spilte Robbie Threlfall hele kampen da Bradford City vant 2-1 mot Rotherham. Det ble dramatiske sluttminutter på Don Valley Stadium. Bradford City ledet 1-0, men hjemmlaget utlignet to minutter på overtid. Seiersmålet kom tre minutter senere.

Accrington Stanley tapte 0-3 hjemme mot Notts County. Dean Bouzanis var ubenyttet reserve.

I spansk Segunda Division var ikke Andras Simon i Cordobas tropp til bortmemøtet med UD Las Palmas.

Charles Itandje voktet målet for AO Kavala i 1-1-oppgjøret mot Aris i gresk Super League.

I går kom Vincent Weijl inn etter 56 minutter da Helmond Sport tapte 1-2 borte mot Den Bosch i nest øverste divisjon i Nederland.