Echo: - Atlético skylder Maxi penger

Maxi Rodriguez' overgang er forsinket fordi spilleren forsøker å forhandle frem en avtale med Atlético Madrid om pengene klubben skylder ham. Rafa beskriver argentinerens egenskaper.

Rafael Benítez uttalte i går at Maxi Rodriguez fortsatt må komme til enighet md Atlético Madrid før spilleren kan gjennomføre en overgang til Liverpool. Ifølge Liverpool Echo forsøker Rodriguez å forhandle frem en avtale med Atlético Madrid om pengene de skylder ham. Det skal ikke være noe stort tilbakeslag for Liverpools ambisjoner om å hente argentineren, men det er ingen ideell situasjon for noen av partene.

- Vi snakker med Atlético. Vi har en avtale, og vi får se hva som skjer, men jeg kan ikke si for mye ettersom han ikke er vår spiller, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Alt jeg kan si at han er en spiller med erfaring fra landslagsfotball med Argentina og kan score mål, men han er fortsatt ikke vår spiller. Han har noen problemer med dem. Vi får vente og se.

Til Liverpool Daily Post beskriver Rafael Benítez spillerens egenskaper.

- Han har hatt noen problemer. Han har ikke spilt på det samme nivået som vi vet han kan, men han spiller bra for Argentina.  

- Han kan score mål, han har karakter og han forstår spillet, så han besitter kvalitet. Han er ikke den type spiller som har fart til å utfordre spillere, men han har ferdigheter. Han kan gjøre en jobb for laget.

- Han kjenner Mascherano og Torres, så det er bra for dem også. Jeg har snakket med dem om ham, og de snakket veldig pent om ham.