Echo: - Reina enig om ny avtale

Liverpool Echo skriver at Pepe Reina har blitt enig med Liverpool FC om en ny kontrakt med varighet frem til 2015. Reina om skulderen, Torres og Gerrard, forsvarsspillet og kampen om 4.plassen.

Liverpool Echo skriver at Pepe Reina nå har blitt enig om en ny langtidskontrakt med Liverpool og at Javier Mascherano forhåpentligvis snart blir det samme. Rafael Benítez var svært ivrig etter å få klarlagt fremtiden til den innflytelsesrike keeperen, og manageren skal være henrykt over at Reinas rådgivere nå har kommet til en posivtiv konklusjon.

Reina kom fra Villarreal i 2005 og har vært en stor suksess. Han ligger an til å vinne sin fjerde "Golden Glove" (Premier League-pris for flest "clean sheets" i en sesong) på fem sesonger.

Det har heller ikke vært noen antydninger til at Reina ville se seg om etter er ny arbeidsgiver, og 27-åringen har flere ganger ytret om sin hengivenhet for klubben. Benítez ønsket imidlertid en avtale for å få en bekreftelse på det.

Når Reina returnerer til Merseyside etter Spanias privatlandskamp mot Frankrike i morgen, kan han sette sin signatur på kontrakten som vil binde ham til Anfield-klubben frem til sesongslutt 2014/15.

Reina om skulderen
Reina ble liggende nede og måtte få behandling for en skulderskade i kampen mot Blackburn, men keeperen kunne fortsette.

- Skulderen er ok nå. Da jeg gikk ned, gikk den ut, men den kom tilbake igjen. Heldigvis kunne jeg fortsette å spille. De har noen tøffe spillere som er sterke og høye, sier Reina til Echo.

Reina om Torres og Gerrard
Fernando Torres var tilbake fra start og scoret vinnermålet mot Blackburn. Steven Gerrard tegnet seg også på scoringslista.

- Det er forskjellen mellom oss et ethvert annet lag. Vi har dem, og de er spillere i verdensklasse. Så lenge vi har dem er det helt briljant.

- Det er viktig å ha Fernando tilbake. Det er ikke bare målene. Hans tilstedeværelse bekymrer motstanderen. Det gir rom for Stevei, Yossi, og dere kunne se mot Blackburn, Maxi.

Reina om forsvarsspillet og kampen om 4.plassen
Reina har hodlt buret rent i syv kamper siden 26.desember, og han tro det vil bli kamp om 4.plassen helt til siste kamp.
- Vi viste alle sammen på søndag at vi vil kjempe til slutt. Blackbrun presset oss med langballer og andreballer, så det var godt jeg kunne gjøre den redningen på slutten.

- Vi følte ikke noe ekstra press. Vi måtte bare vinne kampen. Det er ingenting enkelt i Premier League. Vi må fortsette i samme form. Jeg synes vi er en sterkere defensiv enhet. Vi kan gjøre det bedre nå. Det er et langt løp, men det er noen få kamper å spille. Ingenting vil bli avgjort før siste kamp.