Echo tror Cole mister tre kamper

Joe Cole gjennomgikk en scan på sin hamstringskade sent i går kveld, og det er ventet at Liverpool FC offentliggjør resultatet fra denne i dag. Liverpool Echo tror ikke at den tidligere Chelsea-spilleren blir skadefri i tide til å spille mot sin forrige arbeidsgiver kommende søndag.

Echo tror nemlig at strekken i baksiden av låret, som Cole pådro seg mot Bolton, vil føre til at han må stå over kampene mot Napoli, Chelsea og Wigan. Sistnevnte kamp går neste onsdag, noe som er to dager etter at Cole runder 29 år.

Roy Hodgson tror imidlertid at Cole vil komme sterkt tilbake når han blir skadefri igjen.

- Det er et godt tegn at han ikke har vært fornøyd med egne prestasjoner. Det kreves visse holdninger for å være så selvkritisk og ærlig med seg selv som Joe har vært, sier manageren til Echo.

- Det er bedre at kritikken kommer fra ham selv, enn fra meg. Når folk kritiserer for eksempel Joe eller Fernando Torres, så ser jeg det som mitt ansvar å ta de i forsvar. Jeg må beskytte spillerne mine, da jeg vet at begge jobber hardt og ønsker inderlig å spille godt for Liverpool, legger Hodgson til.

- Fotball er ingen vitenskap. Det er en sport. Noen ganger er du i bedre form enn andre ganger. Dersom du er en god spiller, slik som Joe og Fernando er, spiller du som regel oftere bra enn dårlig, fortsetter manageren.

- Jeg synes Joe har gjort det bra så langt, og han ofrer seg alltid for laget. Han jobber knallhardt, og ønsker å gjøre det bra her. Han er en kvalitetsspiller, men vi har ikke sett ham i toppform ennå. Langt derifra. Vi har mer i vente fra den kanten, og det erkjenner han selv også.