Echo tror Rodriguez blir klar før helgen

Echo tror at Maxi Rodriguez vil bli klar for Liverpool før helgen, og dermed kan inkluderes i troppen til Tottenham-kampen. Lokalavisen konstaterer at Dossena og Voronin er på tur ut porten.

Echo skriver i dag at Liverpool stadig kommer nærmere en avtale med Maxi Rodriguez, samtidig som to av klubbens minst benyttede spillere, Andrea Dossena og Andriy Voronin, er i ferd med å finne seg nye klubber.

Selv om andre klubber også er interessert i Rodriguez, er Liverpool FC ifølge Echo trygge på at de sitter på de beste kortene. Rodriguez skal nemlig være ivrig etter å få spille sammen med sine nære venner Javier Mascherano og Fernando Torres. Høyrevingen har også indikert at han vil foretrekke å spille i Premier League.

Echo skriver at samtalene med en argentinske landslagsspilleren pågår fortsatt.

- Dersom det ikke dukker opp noen skjær i sjøen, kan 29-åringens overgang være i boks før helgen, noe som vil øke muligheten for at han blir med i troppen som skal møte Tottenham, fastslår Echo.

Samtidig konstaterer lokalavisen at klubben er i ferd med å vinke forvell til Andriy Voronin og Andrea Dossena.

Voronin, som ikke har spilt for Liverpool siden kampen mot Lyon 4.november, skal ha reist til Russland for å holde samtaler med Dinamo Moskva. CSKA Moskva har også vist interesse for ukraineren. Echo tror at et salg vil bli fullført snart, kanskje i løpet av de neste 48 timene. Og dermed vil døren også åpnes for Rodriguez.

Echo slår også fast at Benitez er i ferd med å selge Andrea Dossena, men melder at det ikke har kommet offisielle signaler om dette fra Liverpool FC ennå.