En blanding av gammelt og ungt

Roy Hodgson forteller til Liverpoolfc.tv at laget han sender på banen mot Utrecht i morgen vil bestå av en blanding av erfarne spillere og uerfarne unggutter. Manageren bekrefter at rutinerte karer som Joe Cole, Fabio Aurelio og Christian Poulsen vil starte kampen mot nederlenderne.

- Vi satser på å vinne denne kampen, slik vi alltid gjør. Det er det ingen tvil om. Men vi vil kun vinne om vi spiller bra, så det er hva jeg ønsker å se at vi gjør, uttaler Hodgson til klubbens offisielle nettside.

- Hadde dette vært en ligakamp, ville jeg nok benyttet det jeg betrakter som vårt beste lag. Men nå som det tette juleprogrammet nærmer seg må jeg ta hensyn til at vi allerede er kvalifisert til cupspillet. Det gir meg luksusen det er å bruke spillere som ikke har spilt så mange kamper, slik at jeg kan hvile noen av de som har spilt flest kamper, fortsetter han.

- Vi har latt noen av de unge spillerne slippe til i Europa League, og de har gjort det bra. Det har gjort laguttaket mer komplisert for meg, men det er bare bra. Jeg har ikke tatt ut laget ennå, men jeg har gjort det klart for spillerne at de ikke kan forvente at dette blir slik som da vi spilte mot Steaua på tirsdag, og så brukte jeg et helt annet lag mot Aston Villa påfølgende mandag.

- Det er ingen garanti for at det blir slik i morgen kveld, og det er godt mulig at noen av spillerne som startet kampen mot Newcastle også vil spille mot Utrecht.

- Vi har spillere som Babel, Aurelio, Poulsen, Joe Cole og Milan Jovanovic, som behøver å spille kamper, og de er i mine tanker. Jeg forventer også å kunne gi sjansen til noen av ungdommene, men ikke nødvendigvis like mange som jeg benyttet mot Steaua.

Uansett hvem som starter kampen, så maner Hodgson sine spillere til å levere en god kamp for alle barna som slipper inn gratis på Anfield i morgen kveld. Klubben har som kjent bestemt seg for å dele ut gratisbilletter til barn under 17 år som går på kampen ifølge med en voksen.

- Jeg er veldig glad for at klubben har gjort denne fine gesten. Det er slikt man bør gjøre når man har muligheten til det. Jeg håper barna som kommer på kampen får se en veldig god Liverpool-prestasjon, som gjør at de får lyst til å komme tilbake å se oss spille i Premier League.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.