En måned til for Johnson

Da Glen Johnson skadet kneet mot Aston Villa den 29.desember, ble skadeoppholdet stipulert til seks uker. Disse er nå omme, men det kan fort gå en måned til før backen er tilbake på banen.

Glen Johnson måtte forlate banen helt på tampen av kampen mot Aston Villa i romjulen, og har gått skadet siden. Backen fikk en rift i det indre leddbåndet i det høyre kneet. De første prognosene tilsa at han ville være ute i seks uker, men rehabiliteringen har gått sakte og Johnson innrømmer at situasjonen er frustrerende.

- Til å begynne med kunne jeg ikke se kampene på Anfield fordi jeg brukte krykker. Men nå kan jeg overvære kampene og heie frem laget. Men jeg er en dårlig fan, fordi det frustrerer meg. Jeg ønsker å spille, forteller Johnson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tar meg selv i å sparke i lufta i et forsøk på å hjelpe til. Det er irriterende å måtte sitte og se på, legger han til.

- Mine lagkamerater har vært fantastiske i det siste, og resultatene taler for seg. Vi var uheldige mot Arsenal, men spillet var bra og nå ser det ut til at vi har blitt vanskelige å slå igjen.

Johnson pådro seg skaden i en duell med Villa-spissen Gabriel Agbonlahor. Høyrebacken er helt klart frustrert over at det tar så lang tid å bli skadefri igjen. Men han er likevel lettet over at skaden ikke var så alvorlig som man først fryktet.

- Det har vært frustrerende. Å bli skadet er det verste som kan skje en fotballspiller. Men jeg ser fremover nå. Det hele var egentlig litt merkelig. Det var egentlig ingen skikkelig takling jeg ble utsatt for. Det var mer at motspilleren falt oppå meg. Jeg hørte at noe røk i kneet, og jeg visste det ikke var bra. Men der og da var jeg ikke sikker på hvor ille det egentlig var.

- Neste morgen trodde jeg en stund at korsbåndet var røket. Det var sannelig bra det ikke var det.

Etter seks uker med behandling nærmer Johnson seg nå sakte men sikkert et comeback. Han begynte nylig å jogge på Melwood. London-gutten håper å være i full trening sammen med sine lagkamerater i løpet av tre ukers tid.

- Jeg er definitivt over den verste kneika nå, og jeg antar at jeg er to-tre uker unna å være tilbake i full trening. Så jeg nærmer meg.

- Jeg har gjort det samme, dag ut og dag inn. Jobbet i styrkerommet for å stabilisere kneet. Hver eneste dag har vært lik de siste to ukene, men nå som jeg har begynt å løpe igjen kan ting forandre seg til det bedre raskt.

- Jeg forventer ikke å gå rett inn på laget igjen så snart jeg er tilbake i trening. Men jeg gjør alt jeg kan for å komme i så god form som mulig.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.