En uke til for Gulacsi

Tranmere Rovers forlenget på fredag lånet av Peter Gulacsi med en uke til, ettersom Birkenhead-klubbens to målvakter fortsatt sliter med skader.

Tranmere hentet den ungarske sisteskansen på nødlån fra Liverpool den 16.april, etter å ha fått dispensasjon til dette fra The Football League på grunn av skader på sine faste keepere, Luke Daniels og Joe Collister.

Gulacsi fikk en knallstart på oppholdet i Tranmere, da han stod i mål da Rovers vant 3-1 i den viktige bunnkampen mot Exeter dagen etter at han ankom klubben. I midtuken voktet han så buret da Tranmere tapte 2-1 borte mot Brentford.

Lørdag, altså dagen etter at låneoppholdet ble forlenget, spilte Tranmere 1-1 i Colchester med Gulacsi som sisteskanse. Rovers ligger nå på  21.plass i League One, med to poeng opp til sikker plass med to kamper igjen å spille.

En forlengelse av lånet med sju dager betyr at Gulacsi nå blir på Prenton Park frem til fredag 30.april. Det betyr at han i utgangspunktet skal returnere til Liverpool før Tranmeres to siste kamper for sesongen, hjemme mot Millwall lørdag 1.mai og borte mot Stockport lørdag 8.mai. Om lånet blir forlenget ytterligere, avhenger av om Daniels blir friskmeldt av sin halebenskade eller om Collister blir kvitt sin lårskade innen fredag.