Enda ingen bud på Mascherano

Roy Hodgson forteller at klubben enda ikke har mottatt noe bud på Javier Mascherano, men at han forventer at midtbanespilleren forsvinner dersom det kommer inn et høyt nok klubb fra en klubb han ønsker seg til.

Javier Mascherano har gjort det helt klart for Roy Hodgson at han ønsker seg en overgang bort fra Liverpool i sommer. Hans kone har ikke funnet seg til rette på Merseyside, og de har helt siden i fjor sommer ønsket seg en overgang til en klubb lenger sør. Selv om Steven Gerrard og Fernando Torres har bekreftet at de vil bli i Liverpool FC også neste sesong, er det ikke like enkelt å overtale den argentinske landslagskapteinen.

- Jeg tror det vil bli litt vanskeligere (å beholde Mascherano). Dersom et stort bud kommer, og om det er en klubb han ønsker seg til, vil det bli vanskelig, sier Hodgson til SkySports News.

- Men det positive for meg er at vi foreløpig ikke har mottatt et slikt bud, og på grunn av det kan jeg fortsatt få jobbe med han som Liverpool-spiller. Jeg vil se på han som Liverpool-spiller til den dagen, om den kommer, hvor et bud kommer inn.

- Så kanskje, om budet er like høyt som vi verdsetter spilleren og om han vil gå, så vet jeg ikke om mine overtalingsferdigheter vil være gode nok i en slik situasjon. Men kanskje jeg slipper å bruke dem, fordi vi vil kanskje ikke få inn budet, og han vil bli hos oss.

Javier Mascherano vil ikke være involvert i morgendagens kamp mot Rabotnicki på Anfield.