Får bruke Babel-penger

The Times melder at Benitez har fått beskjed om at han kan bruke pengene på nye spillere dersom Ryan Babel selges i inneværende transfervindu. Rodriguez klar for Liverpool i morgen, onsdag?

Velinformerte Tony Barrett skriver at Liverpool-manageren har fått forsikringer om at han kan reinvestere noe eller alt av pengene et eventuelt salg av Ryan Babel vil bringe inn, dersom en passende erstatter skulle være tilgjengelig.

Barrett konstaterer at Liverpools transferstrategi denne måneden har vært å selge høyt lønnede spillere som har blitt overflødige fordi de benyttes lite på førstelaget. Det har også vært et bevisst valg å bruke lite på spillerkjøp i januar, for å holde igjen disse midlene til sommeren. Klubbledelsen mener det vil være flere kvalitetsspillere tilgjengelig da. Det er i tråd med denne strategien at Andrea Dossena og Andriy Voronin har blitt solgt.

Benitez har imidlertid gjort det helt klart at han ikke vil selge Babel, fordi han ikke tror han vil være i stand til å finne en erstatter umiddelbart. Flere europeiske klubber fortsetter imidlertid å vise interesse for Babel.

Barrett skriver også at Maxi Rodriguez fullfører sin overgang fra Atletico Madrid i morgen, onsdag. Mirror hevder det samme. Tabloidavisen påstår at argentineren har blitt enig med Liverpool om en kontrakt på to og et halvt år, samt en opsjon på enda ett år, og at Liverpool vil betale så lite som £1M for høyrevingen.