Felles protest med United?

Supportere til Liverpool og Manchester United kan komme til å gå sammen om å protestere mot sine amerikanske eiere når klubbene møtes på Old Trafford i neste måned.

Supportere til Liverpool og Manchester United planlegger å legge til side noe av rivaliseringen for en stakket stund når lagene møtes til Premier League-oppgjør på Old Trafford søndag 21.mars. Ifølge Manchester Evening News har supportergrupper allerede vært i samtaler om å gå sammen i protest mot klubbeierne.

I likhet med Liverpool har Manchester United også amerikanske eiere, Glazer-familien, som har lagt stor gjeld på klubben.

En samlet protest er ennå ikke klar, men det forventes at klubbenes supportere vil protestere sammen inne på Old Trafford med rop og bannere.

- Det har vært samtaler, og visse grupper fra begge sider er klare for det, uttaler en kilde til Manchester Evening News ifølge Daily Mail.

- Det bare viser hvilken tilstand fotballen i dette landet befinner seg i når to av det største rivaler snakker om å gå sammen.

- Det er et følsomt tema, og jeg vet ikke om det kommer til å skje på den omtalte kampene.