Fiorentina benekter Insua-bud

Fiorentina benekter noen som helst interesse for Emiliano Insua. Del Bosque fortsetter med Torres som førstevalg - Alonso tror han vil åpne målkontoen mot Paraguay. De første spillerne linkes i tabloidene.

Tidligere i sommer ble Emiliano Insua linket til Serie A-klubben Fiorentina, og både britisk og italiensk presse hevdet at "Viola" hadde lagt inn et bud på £3,5 millioner pund for argentineren. Christian Purslow svarte på spekulasjonene med å gå ut i media med beskjeden om at ingen ble solgt før en ny manager var på plass. Nå sier Fiorentina at de uansett aldri har vist interesse for venstrebacken.

- Interesse for Insua? Jeg vet ikke en gang hvem det er, sier Fiorentina sin daglige leder Sandro Menucci.

Del Bosque fortsetter med Torres
Fernando Torres har fått en del kritikk så langt for sine prestasjoner fremfor mål i VM. Han var frisk i kampen mot naboen Portugal, men forsvant etterhvert ut av kampen, og ble erstattet av Fernando Llorente - noe som skapte veldig liv i spanjolene igjen. Hjemme i Spania har mange nå ønsker om at Llorente skal få den ene spissplassen på bekosting av Torres mot Paraguay, men Spanias landslagssjef sier at Torres fremdeles er hans førstevalg.

- Vår spiss nå er Torres. Han har spilt fire kamper, mange minutter, og vil spille mange fler. Vi har full tillit til han, men vet at Llorente også har styrker som hjelper oss, sier Del Bosque til spansk media foran kvartfinalen mot Paraguay lørdag kveld.

Samtidig tror hans tidligere lagkamerat fra Liverpool, Xabi Alonso, at scoringstørken snart vil ta slutt for spissen. Alonso tror det kan skje allerede på lørdag.

- Fernando jobber veldig hardt. Spisser verdsettes for scoringer, så forhåpentligvis kommer et viktig mål snart. Han spiller stort sett mot to midtstoppere, så han har det ikke lett - men vi tror han snart vil score, sier Alonso til Daily Mail.

De første navnene linkes
Normalt sett er ikke David Maddock og The Mirror en avis vi gir mye oppmerksomhet, men ettersom han har truffet så bra som han har etter at Christian Purslow overtok jobben som daglig leder, gjenforteller vi likevel hva han skriver. Av mange blir han kalt Purslow sitt talerør, og her er overgangene han spår og foreslår nå som Hodgson overtar roret på Anfield. Vi anbefaler fremdeles å ta dette med en del klyper salt.

Ut:
Yossi Benayoun - avtale allerede klar til Chelsea.
Ryan Babel - bare stallfyll, og Birmingham er enda interessert.
David NGog - vil være tilgjengelig £2 millioner.
Diego Cavalieri - andremålvakten kan være tilgjengelig for £1.5 millioner.
Alberto Aquilani - kan gå dersom noen fra Serie A tilbyr rundt £10 millioner.
Javier Mascherano - en spiller Hodgson helst vil beholde, men spilleren selv vi bort, og dersom en kan få noe rundt £30 millioner kan han selges.

Inn:
Jeremy Toulalan (Lyon) - en spiller Hodgson skal være beundrer av, og som passer inn i Mascherano sin rolle.
Lassana Diarra og Mahamadou Diarra (Real Madrid) - to defensive midtbanespillere som begge er tilgjengelige til en brukbar pris.
Karim Benzema (Real Madrid) - en kvalitetsangriper som er ute i kulden i Real Madrid.
Brede Hangeland (Fulham) - av Hodgsons favoritter, og deres gode forhold kan få han til å velge Liverpool foran Arsenal.
Joe Cole (klubbløs) - er gratis, og i følge Maddock akkurat hva Liverpool-angrepet har behov for.