Fiorentina vurderer Aquilani?

Italiensk avis hevder at Alberto Aquilani står på blokka når Fiorentina skal styrke sin stall i sommer. Marouane Chamakh velger Arsenal.

Italienske Il Corriere dello Sport påstår at Fiorentina følger Alberto Aquilanis situasjon i Liverpool med argusøyne. Den italienske klubben skal ha ønske om å styrke stallen sin med midtbanespilleren i løpet av sommeren.

Aquilani har som kjent ikke hatt noen heldig debutsesong i Liverpool, hvor han har vært svært skadeforfulgt. Il Corriere dello Sport tror imidlertid at midtbanespilleren blir å finne på Anfield også neste sesong, basert på signaler fra spillerens agent samt det faktum at Fiorentina neppe har råd til å hente ”den vesle prinsen”.

Chamakh velger Arsenal
Bordeaux-spissen Marouane Chamakh har vært linket både til Liverpool og Arsenal i løpet av vinteren, men nå ser det ut som Bosman-spilleren velger å gå til London-klubben. Uttalelser til L’Equipe tyder på at den 26 år gamle marokkaneren slutter seg til Arsenal på fri transfer i løpet av juni måned.

- Jeg er henrykt over å skulle spille i den engelske fotballatmosfæren. Det blir utrolig, sier Chamakh til L’Equipe.

- Jeg elsker måten Arsenal spiller fotball på. Jeg vet jeg må venne meg til en ny liga, men jeg er vant til masse kortpasninger i Bordeaux. Jeg bestemte meg allerede i februar. Arsenal var ikke den eneste klubben som var ute etter meg. Liverpool og Tottenham var interesserte, og jeg hadde også helt sprø tilbud fra Russland, legger han til.

- Men jeg ønsket meg til Premier League. Jeg ser frem til en ny utfordring. I Bordeaux har jeg var klubbens barn. I London vil jeg ikke være et barn lenger. Jeg har vokst. Jeg har ting jeg ønsker å bevise, og jeg er motivert for å nå mine mål.