Flere inn på reservelaget

Reservelagstrener John McMahon lover at flere nye, unge spillere får muligheten på Liverpools nest beste lag kommende sesong.

Tom Ince er en av de nye, unge, spennende spillerne som står klar til å spille på reservelaget i sesongen 2010/11. Vingen spilte en sentral rolle på U18-laget siste sesong og er blitt lagt merke til.

McMahon er sikker på at Ince har en lys framtid.

- Ince blir nok en av flere som kan gjøre det godt på reservelaget kommende sesong, sier McMahon til liverpoolfc.tv.

- Han scoret mange mål for U18-laget siste sesong og har spilt strålende. Han er i god utvikling og da er det naturlig at han får prøve seg på reservelaget.

Ince er ikke den eneste fra akademiet som står klare for et gjennombrudd for reservene. Conor Coady, Paul Robinson og John Flanagan er alle spillere som forventes å få flere sjanse på reservelaget fra august av.

- Entusiasmen blant spillerne som kommer fran akademiet, er strålende. Det er alltid oppfriskende for oss på reservelaget å få entusiastiske, nye ansikter å velge blant. Det skal bli spennende å følge disse spillerne og deres utvikling. Det er fint for dem å ta steget og fint for oss å få unge spillere fulle av pågangsmot opp. Jeg gleder meg til å jobbe mer med disse spillerne, sier McMahon.