Flere røde landskamper i kveld

I kveld er det første runde i EM-kvalifiseringen, og flere røde vil være i aksjon for sine land. To av kampene er TV-sendt i skandinavia.

I gruppe B spiller Martin Skrtel og Slovakia mot Makedonia. Skrtel er selvskreven i førsteelleveren til slovakerne, som er storfavoritter i kampen som starter 20.30 i Bratislava.

Milan Jovanovic er med i troppen til Serbia for bortemøtet med Færøyene i gruppe C.

Ryan Babel kom ikke med i Nederland sin tropp foran det enkle bortemøtet med San Marino. Dirk Kuyt er dog med, og VM-sølvvinnerne forventes å starte sin kvalifisering i gruppe E med en klar seier.

I gruppe G tar England i mot Bulgaria på Wembley. Steven Gerrard vil være kaptein, og Glen Johnson kommer til å ta høyrebackplassen når det engelske landslaget skal prøve å komme over skuffelsen fra VM i en tellende kamp. Den kampen har avspark kl. 21.00. Denne kampen kan sees på Viasat Fotball/HD i skandinavia og ITV1 i England.

Raul Meireles har enda ikke debutert for Liverpool, men spiller i kveld på midtbanen for Portugal mot Kypros i gruppe H.

Pepe Reina og Fernando Torres er som vanlig med i Spania sin tropp, og de regjerende EM og VM-mesterne spiller sin åpningskamp i gruppe I mot Lichtenstein kl. 20.45. Den kampen kan sees på svensk TV4 Sport. Pepe Reina vil nok starte på benken, og Roy Hodgson vil håpe i det lengste at Vicente del Bosque er forsiktig i bruken av Fernando Torres.