Flere spillere til salgs

Liverpool skal være villige til å motta bud på Ryan Babel, Albert Riera og Philipp Degen. Diego Cavalieri skal også være interessert i et klubbskifte. Barcelona planlegger bud på Fernando Torres.

Yossi Benayoun virker å være på vei til Chelsea. Israeleren kan være en av flere Liverpool-spillere som kan komme til å forlate klubben i sommer.

Javier Mascherano skal være interessert i å følge Rafael Benítez til Inter. Steven Gerrard og Fernando Torres ønsker ikke å kommentere fremtiden sin før etter VM. Duoen venter og ser om Liverpool kan matche deres ambisjoner før de tar et valg om de skal bli værende eller søke seg bort.

Tony Barrett skriver at flere spillere skal være tilgjengelig for salg. Liverpool skal være åpne for bud på Ryan Babel, Albert Riera og Philipp Degen. Diego Cavalieri skal dessuten være interessert i fast førstelagsspill etter to år som keepereserve for Pepe Reina. Tidligere har engelske tabloidaviser hevdet at brasilianeren ønsker seg hjem etter farens bortgang i vinter.

Barcelona planlegger bud på Torres
Tabloidavisen Daily Mirror hevder at Barcelona planlegger å legge inn et bud på £70M for Fernando Torres. Den nyvalgte presidenten Sandro Rosell vil hente spissen til Camp Nou. Han påpeker at Arsenal Cesc Fabregas fortsatt er en prioritet for katalanerne, men er også en stor fan av Torres. Barcelona er visstnok den eneste andre spanske klubben Torres vil vurdere å spille for .