Florø blir Little Liverpool i juli

Den store fotball- og musikkfestivalen FotballFlora i Florø får et bredere program enn noen gang! Dato for årets festival 8.-11. juli.

Liverpool sine fotballegender kommer tilbake til FotballFlora etter et hvileår i 2009. I forbindelse med Florø sitt 150års-jubileum får et sterkt Florø-lag sjansen til revansje etter 6-3-tapet i 2004!

John Aldrigde, Bruce Grobbelaar, Jan Mølby og Gary McAllister er mellom de som er klare i en Liverpooltropp som vil telle 20 mann. Og Kenny Dalglish, John Barnes, Jamie Redknapp og Dietmar Hamann har gitt positive signal? 

I tillegg kommer Steven Gerrard, Jamie Carragher og Rafa Benitez (vel og merke i Darren Farley sin skikkelse; imitatoren som tar Liverpool-stjernene på kornet og er storpopulær i Liverpool. Sjekk han ut på youtube.

 

Programmet til FotballFlora 2010 spenner fra Liverpools legender, Kjendis-Tufte og Liverpool Supportercup, til konserter med DDE, The Commitments, The Saw Doctors og Det Betales (flere band kommer til). Til og med et cruiseskip med passasjerer fra Liverpool-regionen legger turen til Florø lørdag 10. juli for å få med seg folkefesten.

Sjekk ut programmet til FotballFlora. 

Kommer John Barnes tilbake til Florø?