Forhører seg om Carlton Cole

Ifølge Sky Sports News har Liverpool hatt innledende samtaler med West Ham angående et mulig kjøp av angriperen Carlton Cole.

Tirsdag kl 18.00 stenges transfervinduet i Premier League, og inntil da vil rykteflommen angående spillere ut og inn bare fortsette. Det vil også gjelde på Anfield.

Roy Hodgson forklarte i kveld at det nå står på at alle detaljer går i orden i forhold til at Lauri Dalla Valle går i en byttehandel med Fulham, på at Paul Konchesky skal være klar for Liverpool de nærmeste par dagene.

Da har Liverpool fått en erstatter for Javier Mascherano i Raul Meireres, mens en venstreback altså etter all sannsynlighet er på vei inn. Roy Hodgson la ikke skjul på at det som nå gjenstår er en angriper for at troppen er besatt slik som han ønsker i antall og balanse.

Ryktene har svirret i helgen om at Carlton Cole hos West Ham står øverst på den ønskelisten. Det har også blitt spekulert i at spillere som Lucas og Ryan Babel kan være aktuelle for salg og være med og finansiere et slikt kjøp, men det virker langt mer i det blå under to døgn før vinduet stenger.

På Sky Sports News blir det hevdet at de har kilder som kan fortelle at Liverpool nå har startet med innledende samtaler om nettopp Carlton Cole. 26-åringen har 7 landskamper for England og vil ventelig koste et tosifret antall millioner pund.