Formen kan komme med Gerrard

Rafa antyder at en kaptein som er skadefri og på vei tilbake til kampform kan være den som løfter de røde. Fabio Aurelio aktuell for troppen, men Daniel Agger trolig fortsatt ute.

- Steven har arbeidet veldig hardt, sier Rafael Benitez til Liverpool Echo om det faktum at Steven Gerrard var tilbake fra skade i siste kamp mot Wolves.

- Han gjorde det bra, men du kunne se under to eller tre løp han hadde at kampformen ikke helt er der. Han prøvde imidlertid hele tiden og kom seg i gode posisjoner.

- Det er klart at han vil gi mye til laget når han er i form igjen.

- Vi vet at han vil gi oss flere alternativer. Vi spilte med Aquilani som hengende spiss mot Tottenham og vi kan bruke Steven i den rollen. Når du spiller ham i den posisjonen, gir han noe annet siden han kan komme inn i straffefeltet men også er god på dødballer.

- Det er nå et spørsmål om at vi må ta vare på sjansene. Vi hadde to eller tre tidlig mot Wolves og siden noen kontringer etter pause. Det var bare at den siste pasningen ble for svak. Vi har manglet noe offensiv styrke i det siste, men vi har hatt for mange spillere som har spilt for mange kamper.

Liverpool Echo skriver at Fabio Aurelio kan være tilbake i troppen mot Bolton, mens Daniel Agger neppe vil bli spilleklar av sin lyskeskade.