Formlaget Liverpool

De røde fra Anfield har bedre resultater på sine siste seks kamper enn alle sine nærmeste konkurrenter i Premier League, og bare færre poeng enn Arsenal.

Skadeproblemer, varierende spill og det er kanskje vanskelig å se for seg Liverpool som et formlag for øyeblikket. Det er likevel et faktum at fire seire, et uavgjort og et tap på de siste seks i Premier League gir "pallplass" på formtabellen. 13 poeng er det samme som Manchester United, mens Arsenal har 16 poeng etter fem seire og et uavgjort resultat på det siste halve dusinet med matcher.

Liverpools antatt hardeste konkurrenter om hva mange tror blir en kamp om fjerdeplassen, har alle tapt litt terreng over jul og tidlig nyår i forhold til Rafa Benitez' elever. Manchester City har 12 poeng etter fire seire og tap mot Tottenham og Everton, Tottenham har to uavgjorte og tap på Anfield, mens Aston Villa har 10 poeng på seks kamper etter å ha tapt mot Arsenal og Liverpool.

Liverpool har 8-4 i målforskjell, og hvis en ser på de fire siste kampene blir tallene ennå bedre med tre seire, uavgjort borte mot Stoke, og 6-1 i målscore.

De seks siste i ligaen:
Wigan (h) 2-1 N'Gog, Torres
Portsmouth (b) 0-2
Wolves (h) 2-0 Gerrard, Benayoun
Aston Villa (b) 1-0 Torres
Stoke (b) 1-1 Kyrgiakos
Tottenham (h) 2-0 Kuyt 2