Fornøyd debutant

Joe Cole var fornøyd med sin debut, men skulle ønsket han scoret. Også Jamie Carragher var fornøyd med hvordan nyervervelsen med nummer 10 spilte på Anfield i kveld.

Joe Cole fant umiddelbart tonen med sine lagkamerater, og spilte meget bra i sin debut på Anfield i kveld. Kombinasjonsspillet hans med medspillerne og spesielt Steven Gerrard var av høy klasse, og den lille midtbanespilleren skapte også massevis av sjanser. Han kunne fort også ha scoret, ettersom han kom seg til flere skudd - nærmest var han da han forsøkte å legge inn på direkten og målvakten måtte slå ballen i tverrlegger og over. Etterpå var debutanten fornøyd og sliten.

- Det var godt å spille, og jeg trengte de 90 minuttene. Jeg ble litt sliten de siste 20, men det var viktig. Det ville ha vært fint å kunne score, sa han til Kelly Dalglish i ITV etter kampen.

- Jeg håper vi forbedrer oss enda mer. Det er en fin atmosfære rundt i klubben og vi gleder oss til sesongen.

Visekaptein Jamie Carragher var imponert over Liverpools nye nummer 10.

- Han gjorde det strålende, og det var en veldig bra kamp fra han. Kampen var, med all respekt for motstanderen, allerede vunnet etter den første kampen - men dette var en god kamp fra laget, og spesielt Joe og Steven var strålende.

- Vi har blitt avskrevet over sommeren, men vi tror alle at vi kan gjøre det bedre enn forrige sesong. Nyheten med Joe, Steven og Fernando er veldig bra, og kanskje får vi inn noen nye spillere, avsluttet Carra.