Fornøyd med innsatsen på høyrebacken

Da Kyrgiakos ble utvist mot Everton, ble Carragher trukket inn i midtforsvaret, og Mascherano måtte vikariere i en uvant posisjon som høyreback. En oppgave argentineren løste på fortreffelig vis.

- Jeg spilte høyreback mot Sunderland i fjor. Denne gangen var det vanskelig for manageren å foreta et så tidlig bytte, så han foretrakk at jeg gikk ned på høyrebacken. Jeg forsøkte å gjøre mitt beste, sier en beskjeden Javier Mascherano til Liverpool Daily Post.

- Måten vi vant på gjorde seieren enda søtere. Å spille med en mann mindre så lenge var veldig vanskelig, men resultatet beviser hvor hardt vi jobbet. Det viktigste var at laget fortsatte å jobbe hardt. Det var grunnen til at vi klarte å vinne med ti spillere på banen, legger han til.

- Det var kanskje ikke vår beste kamp for sesongen, men det eneste som betydde noe var seieren. Nå må vi fortsette i samme spor.

- Dommeren fikk en vanskelig jobb, da han fikk lite hjelp av spillerne. Det var en hard kamp, med mange taklinger. Men slik er det i disse lokaloppgjørene. De vil ikke tape, og vi vil ikke tape. Noen ganger blir taklingene i overkant røffe av slikt. Sotirios Kyrgiakos har fortalt oss at han gikk etter ballen, men han gikk kanskje inn i taklingen på feil måte. Men jeg tror ham på at han gikk etter ballen.