Fornøyd N’Gog ser videre

David N’Gog scoret to mål for første gang i sin karriere hos de røde, og nå ser den unge spissen fram mot å bli enda bedre.

- Det var godt for meg å score, konkluderte stillferdige David N’Gog til liverpoolfc.tv. – Det viktigste var likevel å vinne kampen.

- Vi gjorde det bra og det var godt for selvtilliten til laget, men ingenting er ennå avgjort. Dette var del en av jobben, men vi har tro på at vi går videre dersom vi spiller opp mot vårt nivå i returen.

- Vi har spilt to treningskamper og vi er ennå ikke hundre prosent kampklare, men vi blir stadig bedre. Vi er alltid på utkikk etter å arbeide hardere og med mer trening kan vi utvikle oss enda mer.

- Den første scoringen kom etter et frispark hvor jeg så at det var rom bak forsvareren. Lucas spilte en god ball mot meg og jeg var heldig som kom til avslutning.

- Kelly gjorde det virkelig bra i forkant av det andre målet, og ga meg en utmerket cross.

- Jeg synes vi spilte bra i angrep og det var fint å spille sammen med Aquilani. Han er en virkelig god spiller og jeg trives å spille sammen med ham. Han er veldig smart og har gode pansinger. Han har et fint blikk for spillet.