Forvirring om Yangs involvering

Det er stor forvirring angående involveringen til Franklin Templeton Investment og Guang Yang i Kenny Huangs forsøk på å kjøpe opp Liverpool FC. Marc Ganis hevder bestemt at Yang er med, mens CIC kan bli involvert.

Både Franklin Templeton Investment og Guang Yang ble rapportert å være involvert i Kenny Huangs forsøk på å kjøpe Liverpool, men begge har senere tilbakevist påstandene. Marc Ganis, som har vært med å forslaget til Kenny Huang (bildet), forteller til Daily Telegraph at uttalelsene fra Franklin Templeton var upresise, mens Yang er medlem av konsortiet. Yang er eksekutiv visepresident i Templeton Global Equity Group og også direktør i Huangs Hong Kong-baserte selskap QSL Sports som vil bli det kontrollerende selskapet om de lykkes med oppkjøpet av Liverpool FC.
- Det har aldri vært tilfelle at Templeton har vært involvert, men Dr Yang er opplagt det. Han jobber med dette sammen med en liten uavhengig gruppe ved siden av det å være ansatt i Franklin Templeton. De reviderer investeringskontraktene akkurat nå, sier Ganis til Daily Telegraph.

- Jeg kan bare tenke meg at utsagnet er et resultat av en forvirring. Dr Yang vil klare opp dette ved første anledning.

Benektelsen fra Yang reiser vesentlige spørsmål om hvem som leder Huang-prosessen, hengivenhet til de antatte støttespillerne og deres relasjoner til offentligheten. Den seneste forvirring enkommer 24 timer etter det at det ble stilt spørsmål ved involveringen til China Investment Corporation (CIC). Støtten til Huang ble nevnt i mesteparten av engelsk presse, men ble trukket tilbake av rådgiverne Hill & Knowlton Asia.
- CIC kan bli involvert, kanskje ikke, men det er for tidlig å si om de blir det, sier Ganis til Daily Telegraph.