Fowler støtter Dalglish

Robbie Fowler ønsker at Kenny Dalglish blir ny Liverpool-manager. Flere ønsker at Steven Gerrard får offensiv rolle mot Slovenia. Jovanovic til Inter Milan?

Fowler for Dalglish
Robbie Fowler sier i et intervju med BBC i dag at han svært gjerne ser Kenny Dalglish som ny manager i Liverpool. Den tidligere Liverpool-stjernen gjør det helt klart at Kenny er det beste manageralternativet som har vært oppe.

- For å bli ny manager i Liverpool må du ha god kunnskap om Premier League og ha noe å vise til i Premier League. Det har Dalglish. Jeg vet at Roy Hodgson har vært nevnt, og selv om han har hatt en god sesong i Fulham, så er han ikke et godt nok alternativ for å bli manager i en stor klubb som Liverpool, sier Fowler som nå spiller for Perth i Australia.

Han nevner i tillegg Harry Redknapp som en mann som kunne gjort en god jobb på Anfield.

- Han har gjort det godt for Tottenham, og kan være en mann som kunne gjort det bra på Anfield også, sier Fowler.

Delte meninger om Gerrard
Harry Redknapp mener at Steven Gerrard bør spille sentral midtbane mot Slovenia.

- Det er noe galt med balansen i laget. Den blir bedre dersom Gerrard spiller sentral midtbane. Få ham unna Rooney, sier Redknapp til nettstedet TalkSport.

Jan Mølby sier til Liverpools offisielle nettsted at han gjerne ser Gerrard som angriper sammen med Rooney.

- Jeg ville spilt 4-5-1, med Steven rett bak Rooney. Joe Cole på venstre og Michael Carrick og Gareth Barry sentralt, og Frank Lampard på benken. Det er tid for action i den engelske troppen, sier dansken.

England møter Slovenia klokken 16 i morgen ettermiddag. Kampen vises på Viasat 4.

Jovanovic til Inter?
Det er spekulasjoner på flere nettsteder i kveld at Milan Jovanovic kan trekke seg fra den overgangsavtalen han har med Liverpool. Den serbiske Standard Liege-spilleren undertegnet en avtale i vinter, men nå spekuleres det at 29-åringen i stedet velger å følge Rafael Benitez til Inter Milan.

- Jeg har en underskrevet avtale med Liverpool, men dersom det er en gjensidig avtale om å bryte den, så er ikke det umulig, sier Jovanovic til det italienske nettstedet tuttomercatoweb.com.

AC Milan, Juventus og Valencia var lag som meldte sin interesse før avtalen med Liverpool ble underskrevet.