Fremgang i forsvar

Benítez synes forsvarsarbeidet har blitt bedre, men fortsatt rom for forbedringer. Redknapp mener Liverpool er favoritt til å ta 4.plassen, spesielt hvis Torres og Gerrard kan holde seg skadefrie.

Liverpool har holdt buret rent i to ligakamper på rad. Rafael Benítez synes at hardt arbeid på treningsarbeidet har gitt utslag i at backrekken fungerer bedre enn tidligere i sesongen. Han mener likevel at det fortsatt er rom for forbedringer.
- Ja, vi er mye bedre defensivt. Vi kan fortsatt bli bedre fordi vi har vært meget gode de seneste to eller tre sesongen, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det kreves hardt arbeid å forbedre forsvaret. Men når man gjør jobben sin hver dag på banen og på hver treningsøkt, kan dere se forbedring. Det er hva vi gjør i øyeblikket.

Benítez innrømmer at han er skuffet over hvordan sesongen 2009/10 har utviklet seg.
- Jeg er skuffet over hvordan det har gått. Vi scoret mange mål i noen hjemmekamper, men etterpå vant vi ikke, og det er det viktige. Det spiller ingen rolle om man scorer fire eller fem mål mot ett lag om man ikke vinner neste kamp.

- To eller tre mål forandret alt i Champions League, men klart at vi må forbedre oss. Vi ønsker å gjøre det nå. Alle er klare. Det avhenger av oss om vi kan bli bedre.

- Vi vet det er veldig viktig for oss, for fansen og klubben også. Vi kjemper meget hardt.

- Vi har noen spillere på vei tilbake fra skade. Hvis vi kan beholde flesteparten av spillerne skadefrie, så kan vi beseire alle. De seneste to seirene i ligaen betyr at laget er på vei tilabke.

Redknapp: - Liverpool er favovritt
Liverpool skulle ha møtt Tottenham i dag, men kampen er utsatt. De røde ligger fire poeng bak Tottenham, som innehar den viktige 4.plassen. Tottenham-manager Harry Redknapp mener at Liverpool likevel er favoritt til havne blant de fire beste ved sesongslutt.
- Det er fortsatt en lang vei å gå. Etter min mening er Liverpool fremdeles favoritt til å ende blant de fire beste.

- Hvis de kan beholde Torres og Gerrard skadefri, så vil de være favoritter, men det kommer til å bli tett.

- Chelsea og Manchester United er selvsikre og Arsenal ser sterke ut. Så er det Liverpool, oss, City og Villa om 4.plassen. Det vil bli jevnt.

- Vi spiller bra, City, virker sterke og Villa er i god form, så det vil bli et godt basketak i de gjenstående kampene.