Fremtiden på dagsorden om få dager

Rafael Benítez skal snakke om sin egen og klubbens fremtid når han skal møte Martin Broughton i løpet av de neste dagene. Neste sesong må alt gjøres nesten helt perfekt. 90 min for Spearing og San José.

Rafael Benítez’ fremtid vil bli avklart i samtaler med Martin Broughton de nærmeste dagene. Det har vært mange spekulasjoner i engelsk presse om at Liverpools manager kan være på vei til Juventus.

DEBATT: Hvem om ikke Rafa Benitez?

- Jeg har fire år igjen av min. Jeg må likevel snakke med den nye formannen, uttaler Rafaael Benítez til Liverpool Daily Post.

-Ingenting er entydig, ingenting er rett frem. Vi må vente. Det er ikke bare for meg å stille ett eller to spørsmål. Jeg har ikke møtt formannen ennå. Men jeg skal ha et møte med den nye formannen i løpet av de neste dagene.

- Hvis vi har en samtale, skal vi forsøke å holde den privat. Der er bare for å snakke om fremtiden.

- Dere spør om min fremtid, men fremtiden til klubben er viktigere. Fansen er ikke i tvil om oppofrelsen og lidenskapen vi har vist i år. Fansen vil vite hva som skjer, og jeg vil også vite det.

- Manageren har tatt ansvar for alt i denne klubben de seneste årene. Jeg vet ikke om det er slik det bør være. Nå må vi fortsette med Hull-kampen og fire nye år av min kontrakt.

- Jeg har snakket om spekulasjonene de seneste to eller tre ukene og har lest om mange managere i nyhetene, men vi kan ikke fortsette å snakke om spekulasjonene. Vi har enda en kamp. Vi må gjøre vårt beste helt til siste slutt. Vi tenker på å gjøre ting for fremtiden.

- Realiteten er at dersom dere sammenligner med andre lag når det gjelder penger, makt og muligheter på overgangsmarkedet, så kan dere analysere nøye. Da har dere svarene, sier Rafael Benítez til Daily Mirror.

- Fansen er veldig smarte, de vet hva som skjer. Det er veldig tydelig at ting er som dette nå, og vi må fortsette å komme oss videre fremover.

- Neste sesong må vi gjøre nesten alt perfekt. Hvis vi gjør én eller to feil, har vi ikke mulighet til å agere, så det er vanskeligere for oss.

90 min for Spearing og San José
Mikel San José spilte samtlige minutter da Athletic Bilbao tapte 1-3 hjemme mot Real Mallorca i spansk Primera Divison. I engelske Football League Championship avsluttet Leicester ligasesongen med å vinne nå mot Middlesbrough på Walkers Stadium. Jay Spearing var på banen hele kampen for "The Foxes". Midlands-klubben havnet på 5.plass, og møter Cardiff i play-off.