Frustrende sesong for Martin

David Martin har vært på lån både i Tranmere og Leeds, men har kun spilt fire kamper. Keeperen er 24 år og håper på mer spilletid i Derby. Pacheco nettet. Sokolik på Tsjekkia U17.

Liverpool FC opplyser at David Martin lånes ut til Derby County frem til 10. april.  24-åringen har tidligere denne sesongen vært på lån i Tranmere (3 kamper) og Leeds (1 kamp), men lite spilletid gjør at han synes 2009/10 har vært frustrerende så langt.

- Man må alltid forvente det uventede. Jeg trente og kom inn på treningsrommet. Der var det en telefonsamtale som fortalte meg at Derby var interessert, og jeg hoppet på muligheten, sier David Martin til BBC Radio Derby.

- Denne sesongen har vært ganske frustrerende for meg personlig. Jeg har hatt noen få låneklubber her og der, men egentlig ikke fått mange kamper. Jeg er 24 år nå, og jeg ønsker å spille.

David Martins kontrakt med Liverpool utløper etter sesongen.
 

Scoring av Pacheco
Daniel Pacheco var på treningsleir med Spania U19 fra 8. til 10.mars. Det spanske fotballforbundet skriver på sin nettside at troppen ble delt i to for en avsluttende internkamp. Daniel Pachecos lag vant 2-0, og Liverpool-spilleren scoret ett av målene.

Sokolik på U17
Jakub Sokolik er er i Tsjekkias tropp til Eliterunden for U17-landslag. Tsjekkia er verter for gruppen som også består av Georgia, Ukraina og Nederland. Kampene spilles i tidsrommet 25. til 30.mars. Gruppevinneren går til EM-sluttspillet i Liechtenstein.