Full pott for England U17

England vant 2-1 mot Tyrkia i den siste gruppespillskampen i U17-EM. Conor Coady og Andre Wisdom spilte samtlige minutter. England møter Frankrike i semifinalen på torsdag.

England var allerede klare for semifinalen i U17-EM før gruppefinalen mot Tyrkia, og landslagssjef John Peacock benyttet muligheten til å gjøre syv forandringer i startoppstillingen. Englands kaptein Conor Coady og Andre Wisdom var imidlertid blant de fire som igjen var med fra start. Duoen var på banen samtlige 80 minutter.

Conor Coady pådro seg gult kort allerede etter ni minutter da han tok brytetak på en motspiller. Kortet får ingen mer betydning for Coady i turneringen. Enkeltstående gule kort som ikke har resultert i karantene strykes etter gruppespillet.

Tyrkia tok ledelsen etter 31 minutter, men West Bromwich Albions Saido Berahino tråklet seg frem og utlignet fire minutter senere.  West Ham-spilleren Robert Hall fastsatte sluttresultatet til 2-1 fra straffemerket i det 62. minutt.

England vant alle tre kampene i gruppen, og møter Frankrike i semifinalen på torsdag. Tyrkia og Spania gjør opp om den andre finaleplassen.