Ganis vil rydde opp

Marc Ganis er Kenny Huang sin forretningspartner, og forteller at det har vært mange misforståelser og gale spekulasjoner rundt Kenny Huang sin interesse i å investere i LFC. Han sier det enda ikke er klart om det blir lagt inn bud.

Det har vært utrolig mye skriverier rundt Kenny Huang og hans interesse i å kjøpe opp Liverpool FC. Mange rykter, spekulasjoner og antakelser har fått spalteplass i de britiske avisene, men i en mailveksling med SportingIntellegence prøver Marc Ganis å gi klarhet i enkelte av sakene. Ganis er en forretningspartner av Huang, som også tidligere har uttalt seg om det mulige budet til Daily Telegraph.

- Noe av det viktigste jeg har forsøkt å påpeke, enten direkte eller via meldingene fra Kenny, er at det ikke har blitt lagt ut et bud eller blitt avgjort at et bud skal bli lagt inn.

- Det har vært mange rapporter om CIC, men aldri har CIC, Martin Broughton eller BarCap sagt at de er en investor. Vi har ikke sagt noe om investorer, og kun en gang har jeg nevnt CIC, da jeg gjorde det klart at de ikke var involvert på noen måte.

- Jeg har også gjort det klart at det ikke har vært noen tidsfrister, møter eller diskusjoner med spillere, deres representanter eller managere. Heller ikke at det har noe å si med tanke på når overgangsvinduet stenger. Av en eller annen grunn prater vi til døve ører når vi forsøker å rydde opp i informasjonen.

- Dersom og når et bud eventuelt kommer, vil BarCap og styret få vite hvordan det skal finansieres.