Gerrard er tiltenkt nøkkelrolle

Steven Gerrard er tiltenkt i nøkkelrolle i Roy Hodgsons planer. Han håper kapteinen vil vise lojalitet og gi ham en sjanse. Hodgson ser Gerrard som sjelen og hjertet i laget.

Steven Gerrard er blant Liverpools spillere som har blitt linket til andre klubber, men 30-åringen er tiltenkt en nøkkelrolle i Roy Hodgsons planer
 - Han (Gerrard) vet like godt som jeg at handlinger taler høyere enn ord, sier Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Han ønsker å se klubben gjøre fremskritt fremover, og det sammen med hans kvalitet vil være andre spillere av den kvaliteten bli hentet til klubben.

- Han er også klok nok til å vite at vi ikke kan gi ham den garantien. Han ville ikke ha respekter meg om jeg prøvde å dra ham en historie som han ville se rett gjennom.

- Min jobb med ham er å forsøke å forklare at jeg har kommet til Liverpool fordi jeg ønsker å jobbe med folk som Steven Gerrard.

- Jeg håper han vil ha nok lojalitet til klubben og at han vil være nok interessert til å gi oss litt tid sammen.

- Det er bare et spørsmål om å prøve å selge meg selv til ham og hva vi planlegger å gjøre og håper han går med på det..

- Det samme gjelder for Fernando Torres, Javier Mascherano eller noen andre.

- Men vi vil kjempe med nebb og klør for å beholde våre beste spillere. Dere har hørt formannen si at de er ikke til salgs.

Hodgson planlegger en fremtid med Gerrard på laget.

- Jeg har alltid sett på Steven som hjertet og sjelen i laget, sier Liverpools manager.

- Jeg ser ham som Liverpool tvers igjennom og på vei til å bli så legendarisk som noen av de andre spillerne fra klubbens fortid.

- Han vet at han er hjertet og sjelen til klubben sammen med Jamie Carragher. De vet hva de betyr for denne klubben. Jeg kan bare håpe at det de føler fra fansen, byen og alle rundt dem også spiller en rolle.

- Jeg har alltid trodd han ville bli her, men jeg er skeptisk til å gjøre dristige utsagn.

- Hvis jeg la kortene på bordet, kan jeg si jeg er forbereder for livet med Steven Gerrard og alle de andre toppspillerne, det er derfor jeg kom hit.

- Hvis det skjer at jeg ikke har en av dem, vil det sikkert være mot alt som jeg, klubben, styret og alle har forsøkt å gjøre.