Gerrard hamstringskadet

Steven Gerrard pådro seg det som så ut til å være en hamstringskade i en treningskamp for England mot Frankrike i kveld. Han hinket av banen fem minutter før slutt. Oppdatert: Flere røde i aksjon i kveld.

På stillingen 2-0 til Frankrike etter 83 minutter på Wembley i kveld gikk Steven Gerrard inn i en takling med Adil Rami, og pådro seg en hamstringskade. Etter at Rio Ferdinand ble byttet ut i pausen, overtok Steven kapteinsbindet, frem til han hinket av banen etter 85 minutter.

Skadeomfanget er enda ikke klart, men han er utvilsomt usikker til helgens kamp mot West Ham. Kampen endte med 2-1 seier til Frankrike, etter at Peter Crouch, som kom inn for skadde Gerrard, reduserte like etter sitt innhopp.

Lucas Leiva spilte for Brasil da de tapte for erkerival Argentina for første gang siden 2005. Lionel Messi avgjorde og scoret kampens eneste mål, med en flott individuell prestasjon på overtid.

Danmark-kaptein Christian Poulsen spilte 69 minutter, da Danmark holdt Tsjekkia til 0-0 hjemme i Parken.

Alberto Aquilani var tilbake for det italienske landslaget, som spilte 1-1 hjemme mot Romania. Den utlånte midtbanemannen fikk det gule kortet 3 minutter før slutt.

Ryan Babel kom inn og spilte de siste 3 minuttene da Nederland slo Tyrkia 1-0 på hjemmebane.

Utlånte Nabil El Zhar spilte 9 minutter for Marokko, som spilte 1-1 borte mot Nord-Irland.

Peter Gulacsi sto hele kampen for Ungarn U21, da de spilte 0-0 hjemme mot Slovakia.

Raul Meireles spilte hele kampen da Portugal knuste de regjerende europa- og verdensmestrene Spania hele 4-0 hjemme. Fernando Torres kom inn og spilte andre omgang, mens Pepe Reina satt på benken hele kampen.