Gerrard håper Capello fortsetter

Roy Hodgson er linket både til den ledige managerjobben på Anfield og som mulig ny landslagssjef for England. Steven Gerrard håper Fabio Capello fortsetter med England.

England røk ut av VM etter hele 1-4 mot Tyskland i går. Det har versert rykter om at Liverpool-linkede Roy Hodgson ønsker jobben som Englands landslagssjef dersom Fabio Capello går av etter VM. Capello skal i samtaler med det engelske fotballforbundet de nærmeste dagene, men Steven Gerrard håper at italieneren fortsetter å lede ”The Three Lions”.
- Jeg er sikker på at Fabio vil bli, og han vil ta stilling til sin egen situasjon veldig snart. Jeg vet ikke når, uttaler Steven Gerrard ifølge Liverpoolfc.tv.

- Personlig ville jeg like at han blir ettersom jeg synes han er en fantastisk manager, men det er min mening.

Gerrard er klarer over at årets turnering kan være hans siste VM, mens spillere som John Terry, Frank Lampard, Emile Heskey og Rio Ferdinand vil være i midten av tredveårene når VM arrangeres i Brasil i 2014.
- Vi får se hva fremtiden bringer. Vi har et erfarent lag og spillere som kommer til. Jeg er sikker på at det vil bli endringer når neste turnering står for tur. Men det er spørsmål dere må stille manageren.