Gerrard i rute for Wolves-kampen

Steven Gerrard måtte forlate FA-cupomkampen mot Reading med en hamstringskade, men han håper å rekke oppgjøret mot Wolverhampton på tirsdag. Kenwyne Jones fortsatt aktuell?

Steven Gerrard opplyser at han er i rute for å bli kvitt hamstringskaden i tide til Premier League-kampen mot Wolverhampton på tirsdag. Han har vært på skadelisten siden han måtte forlate banen i pausen av FA-cupomkampen mot Reading onsdag 13. januar, og prognosene tydet da på to uker på sidelinjen.

- Det er alltid et mareritt for meg når jeg er skadet og ikke kan hjelpe laget, uttaler Steven Gerrard ifølge tabloidavisen Daily Mail.

- Men nå håper jeg å være tilbake i tide til Wolves-kampen. Det er mitt mål.

Kenwyne Jones fortsatt aktuell?
Sunderland har avvist at det er aktuelt å la Kenwyne Jones forlate Stadium of Light i januar, enten på en låneavtale eller permanent.  Manager Steve Bruce mente Liverpools forsøk på å sikre seg spilleren på lån ut sesongen vitnet om manglende respekt fra de røde. Tabloidavisene fortsetter imidlertid å linke spilleren til Anfield, og Daily Mail mener at en låneavtale fortsatt kan være aktuelt. Klubbene har ikke kommet til enighet om hvordan de skal strukturere en avtale som eventuelt vil gi Sunderland £12M. Det hevdes også at Benítez ønsker å hente nok en midtbanespiller, men vil da bare kunne gjøre det på lån.