Gerrard kan rekke Newcastle-kampen

Peter Brukner forteller at Steven Gerrard kan være tilbake mot Newcastle. Joe Cole reiser med troppen til Bucuresti denne uken. Agger trolig i spill før jul.

Steven Gerrard pådro seg en rift av grad to i hamstringen i Englands landskamp mot Frankrike 17. november. Hans rekonvalesens går bra, og Liverpools medisinske sjef Peter Brukner håper at kapteinen kan være tilbake i full trening tidlig i neste uke.
- Det går bra med Steven. Han er tilbake i løping, men ikke tilbake i trening. Han ser virkelig fin ut til å rekke Newcastle-kampen, noe som hele tiden har vært vår målsetting. Vi håper at han er tilbake i trening i begynnelsen av neste uke. Alt går etter planen, sier Peter Brukner til Liverpoolfc.tv.

Joe Cole måtte stå over mot Tottenham grunnet en ankelskade, men er i troppen som reiser til Bucuresti for Europa League-kampen mot Steaua denne uken.
- Joe trener for fullt og er tilgjengelig for Europa League-kampen. Han reiser til Bucuresti. Han pådro seg bare en liten skade på trening lørdag, men kombinert med det faktum at han nettopp var tilbake fra sitt hamstringproblem bestemte vi oss for ikke å risikere noe.

Mens Jamie Carargher må belage seg på tre måneders skadeopphold, vil Daniel Agger være tilbake i full trening om et par uker.
- Han har begynt å løpe litt. Vi forventer å ha ham tilbake i full trening om et par uker og tilgjengelig for laget før jul.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.