Gerrard øyner formoppsving

Gerrard innrømmer at han ikke har vært på sitt beste denne sesongen, men bekymrer seg ikke fordi formen kan snu når som helst. Kapteinen mener Carragher er god nok for England.

Steven Gerrard vet at han må forbedre formen sin mens han sikter seg inn på en topp fire-plassering i Premier League og finale i Europa League.
- Jeg tror den kan bli bedre. Hvis dere ser på formen min gjennom hele sesongen, er jeg ikke helt fornøyd. Jeg har ikke nådd det nivået jeg ønsker å være på, uttaler Gerrard til Sky Sports News.

- Det bekymrer meg ikke ettersom jeg fortsatt har tro på at det kan snu når som helst til der jeg ønsker å være til enhver tid. Jeg har spilt godt denne sesongen, men jeg har kommet ut av kampene når jeg ikke har vært helt fornøyd.

- Jeg er min største egen kritiker. Jeg vet selv når det går bra og når det er behov for å heve meg. Utfordringen for meg i de gjenstående kampene er å heve meg og lede Liverpool til 4.plass, forsøke å komme til finalen il UEFA-cupen [Europa League] og så reise til VM.

Jamie Carragher har trukket seg fra landslagsfotball, men Steven Gerrard mener klubbkameraten fortsatt er god nok for England.
- Det er for sent. Jamie har tatt sin avgjørelse. Jeg mener opplagt at han fremdeles er en god nok spiller for England. Jeg rangerer ham veldig høyt.

- Han hadde en formsvikt, men han har kommet sterkt tilbake og spiller på sitt beste igjen, og det er flott å se fordi jeg står Jamie nær. Han har vært fantastisk for Liverpool de seneste månedene.