Gerrard skuffet over å gi fra seg kapteinsbindet

Steven Gerrard er skuffet over å måtte overlate kapteinsbindet til Rio Ferdinand foran kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Montenegro, men han respekterer Fabio Capellos avgjørelse.

Steven Gerrard har vært kaptein for England i de tidligere EM-kvalifiseringskampene denne høsten, men må overlate jobben til en skadefri Rio Ferdinand til møtet med Montenegro.
- Jeg er skuffet over at jeg ikke skal lede guttene ut, forteller Gerrard til ITV.

- Det har vært en fremragende erfaring. Jeg har likt hvert eneste minutt. Jeg har imidlertid fortstått hele situasjonen fra dag én om hvorfor jeg ble vikarkaptein. Nå som Rio er tilbake skadefri, får han jobben.

Gerrard mener at det å ha kapteinsbindet har brakt det beste ut av ham. England har startet EM-kvalifiseringen med seirer mot Bulgaria og Sveits.
- Kanskje det har vært min beste periode. Løftet du får når manageren sier at du skal lede laget ditt ut og bære armbindet, er massivt. Det hjelper naturligvis, selv om jeg ville like å tro at mine prestasjoner har forbedret seg likevel. Jeg er meget fornøydmed hvordan jeg har spilt etter at manageren kom inn.