Gerrard tenker kun på seier

Gerrard ønsker å vinne den siste hjemmekampen for sesongen når Chelsea gjester Anfield senere i dag selv om det gir Manchester United initiativet i kampen om ligagullet. Ancelotti fryker Gerrard.

Steven Gerrard mener det er viktig å avslutte sesongen hjemme med tre poeng. Hans innstilling er å vinne hver kamp han er involvert i.
- Mine eneste tanker når det gjelder Chelsea-kampen, er å vinne den, uttaler Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Vi skylder supporterne våre å forsøke å avslutte sesongen med to seirer. Jeg vet at det har vært mange spekulasjoner i media om at vi kommer til å ta foten av gasspedalen og gjøre Chelsea en tjeneste. Vel, det kommer ikke til å skje.

- Når du spiller for Liverpool og du bærer den røde trøyen, gir du alltid alt for å vinne.

- Jeg kan forstå at fansen snakker om det fordi jeg er en supporter selv. Men vi er profesjonelle og brakt opp i Liverpool med en vinnermentalitet.

- Det betyr at alltid har en innstilling om å vinne hver gang du går på banen, uansett om det er en treningskamp eller en Champions League-kamp.

- Vi ønsker å ta tre poeng mot Chelsea og Hull, så kan vi forhåpentligvis med et mirakel være i stand til å hangle oss inn blant topp fire.

Ancelotti frykter Gerrard
Carlo Ancelotti husker hvordan Steven Gerrard ledet an da Liverpool snudde Champions League-finalen mot AC Milan i Istanbul. Nå frykter Chelsea-mangeren at Gerrard kan ødelegge gulldrømmen igjen.
- De har fantastiske spillere og et fantastisk lag. De savner Fernando Torres, men som lag er de aggressive hjemme. De spiller veldig hurtig på midtbanen, og de kan bruke Gerrard bak spissen, uttaler Ancelotti til pressen.

- Gerrard er veldig farlig. Han kan score fra den posisjonen.

- Jeg tror vi kan vinne dersom vi viser vår personlighet, spiller vårt spill og kan være i stand til å kontrollere kampen med ballinnehav selv om de setter oss under press. Jeg tror det er nøkkelen til å vinne på bortebane.
 
Carlo Ancelotti har aldri tidligere vært på Anfield, verken som trener eller spiller.
- Liverpool har en fantastisk historie. Jeg er spent fordi alle snakker om stadionet og stemningen. Når jeg hører fansen synger You'll Never Walk Alone, er det veldig følelsesladet selv om jeg er ikke er Liverpool-supporter.