Gillett med støtte til Rafa

George Gillett har noe overraskende kommet med en støtteerklæring til Benitez på en canadisk radiostasjon. Deleieren mener at spanjolen er en av de fem beste managerne i verden.

Det har tidligere blitt hevdet at Liverpool-deleier George Gillett ønsker at styret skal ta opp managerens posisjon til vurdering umiddelbart. Om dette er noe han virkelig ønsker, så skjulte han det godt under et telefonintervju med radiokanalen Rogers Sportsnet.

- Vi tror at dersom du setter sammen en liste over de fem beste trenerne og managerne i verden, så vil Benitez være på den lista. Vi mener han har vært svært uheldig med skader og lignende denne sesongen, uttalte Gillett under programmet Prime Time Sports Show.

- Jeg mener at skadesituasjonen har vært en skikkelig utfordring for manageren. Han har blitt tvunget til være innovativ, og benytte spillere i andre posisjoner enn de vanligvis spiller i. Likevel har de vist stor lidenskap i sitt spill. Jeg tror oppriktig at denne nedturen er forbigående, la han til.