Gjentar ønsket om å bli i Serie A

Alberto Aquilani gjentar ønsket sitt om å få bli i Juventus i Serie A, hvor han har funnet tilbake til godformen og nyter stor tillit hos tittelkandidatene. Han vil heller bli i Torino enn å returnere til Merseyside.

Juventus er kun fem poeng bak ledende AC Milan i Serie A, og Alberto Aquilani har spilt fast på midten for Torino-klubben under den gode seriestarten. Aquilani er tilbake på det italienske landslaget, og stortrives på Stadio Olimpico di Torino.

- Jeg føler meg bra, og har lagt skadene bak meg. Jeg har hatt mine vanskeligheter, men med hardt arbeid og hjelp av de som er glad i meg har jeg kommet gjennom det, sier midtbanspilleren til Liverpool Echo.

- Delneri er en glimrende trener, som forbereder laget bra og har fått frem en god lagmoral. Vi har ikke brukt lang tid på å bli en sammensveiset tropp, og jeg tror dette vil være til enorm hjelp.

- Dersom Delneri prater om å vinne tittelen så er det av en grunn. Vi har en god periode, og må gå sammen uke etter uke.

Han er på utlån fra Liverpool denne sesongen, og en pris på £13 millioner for salg til sommeren er allerede avtalt. 26-åringen håper "bianconeri" benytter seg av opsjonen, så han får bli i sitt hjemland heller enn å returnere til Merseyside.

- Å være i Liverpool var en stor erfaring for meg både profesjonelt og personlig. Jeg kom dit med en leggskade, men de lot meg bli frisk uten å kaste meg inn i det. Jeg var klar for en ny sesong, men så kom tilbudet fra Juventus.

- Jeg ønsket å komme tilbake etter oppholdet i England. Jeg ønsket å spille i Serie A, og Juventus ga meg den sjansen. Jeg håper å gjenbetale den troen de hadde på meg. Jeg spiller i et system med to sentrale midtbanespillere. Dersom en blir med fremover, holder den andre igjen for å holde balansen. I Liverpool var det annerledes, og ofte spilte jeg lenger fremme, i toppen av en diamant bak spissen, avslutter Aquilani.