Glad for flere offensive valgmuligheter

Rafael Benitez er glad for at alle hans sterkeste offensive kort er skadefrie foran en viktig sesonginnspurt. Manageren slår fast at det gir ham flere strenger å spille på.

- Dersom alle kan holde seg skadefrie, tror jeg det vil være svært viktig for oss, da det gir oss flere valgmuligheter, uttaler Liverpool-manageren til Press Association.

- Når vi nå skal spille to kamper i uken fremover, er det viktig å ha alle spillerne tilgjengelige, slik at du kan forandre system og holde tempoet oppe, legger han til.

- Det er virkelig viktig å ha Fernando, Gerrard og Maxi tilgjengelige. Jeg ser at Fernando er veldig fokusert nå. Han ønsker å gjøre det bra. Av og til blir vi overrasket over hva han kan utrette, men jeg tror fortsatt at han kan bli enda bedre. Han vet også selv hvordan han kan bli bedre. To mål og en flott innsats mot Sunderland var akkurat hva laget trengte nå.

- Glen Johnson er en offensiv forsvarer, og når laget spiller bra på hjemmebane og alle går fremover kan han være en stor trussel for motstanderen. Han fikk et par sjanser mot Sunderland, og skapte en rekke farligheter på høyreflanken.

- Nå får vi bare konsentrere oss om det vi selv kan gjøre noe med, nemlig å spille bra og prøve å nærme oss fjerdeplassen samtidig som vi avanserer i Europaligaen. Klarer vi det, vil resten gå av seg selv.

- Jeg tror alt avhenger av oss selv. Klarer vi å vinne våre egne kamper - vi har noen virkelig vanskelige kamper igjen - så vil vi nærme oss. Situasjonen vil endre seg fra uke til uke.

- Søndagens bortekamp mot Birmingham vil være tøff, men dersom vi kan vinne våre egne kamper tror jeg Tottenham, Man City og Aston Villa vil tape poeng, og vi kan klare det.

- Av og til får man dårlige sesonger, men spillerne har respondert og kjemper for å rette på inntrykket. Spillerne er fokuserte, og trener bra nå. Forberedelsene er de samme som tidligere. Det handler kun om å spille på seg selvtillit.

- Spillerne visste før seieren over Sunderland at de gjenstående kampene blir helt avgjørende. Når du har prøvd hele sesongen å spille bra og vinne, og ikke har klart det, kan selvtilliten være litt lav. Men vi forandret ikke mye før Sunderland-kampen. Vi vant fordi alle spilte bra, og det er positivt, for slikt er smittsomt. Det er veldig viktig at alle spiller bra sammen, og det var også positivt at vi holdt nullen.

- Vi har spilt noen gode kamper tidligere også, men denne var kanskje alt i alt en av våre beste kamper denne sesongen.